Dr. Heintz Renáta


"Szerencsésnek érzem magam. Kevés ember mondhatja el magáról hogy a mindennapok örömét a munkájában találja meg. Szájsebészeti munkám kapcsán kaphattam meg a betegek szeretetét, megelégedettségét, sokszor reményvesztett helyzetük után. Ezt az örömforrást őrizve építem a tudásomat, nyitottan a legújabb technológiákra és módszerekre hogy a betegek a lehető legkíméletesebb, legkönnyebb úton jussanak el a vágyott felszabadult mosolyhoz."

Dr. Heintz Renáta több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a fogászati implantáció és szájsebészet területén. Már pályájánának első éveitől a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Klinikáján részt vett a fogorvostanhallgatók képzésében.

Három cikluson keresztül a Magyar Implantológiai Társaság vezetőségi tagja. Implantológiai ismereteit nemzetközi tanulmányutakon bővítette.

A Szegedi Egyetem 2008-ban alakult Arc-Állcsont és Szájsebészeti Klinikájának főállású , majd később részállású munkatársa. Ezen keretek között vesz részt a posztgraduális hallgatói továbbképzésekben, valamint előadója a münsteri egyetem akkreditált implantológiai mesterkurzusának.

Az International Team of Implantology tagja. Dr. Heintz 1995 óta magánpraxisban is dolgozik, jelenleg a Presidentist fogászati klinika vezető orvosa. Kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezik az implantációs sebészet és fogpótlások területén, valamint a csonthiányok sebészi megoldásában. Több magyarországi praxisban közreműködik mint komplikált implantológiai esetek szakértője. Az általa vezetett fogorvosi team a fogászat minden területén magas színvonalú és teljes körű szolgáltatást nyújt.