Dr. Michailovits Georgina


"Az orvosi hitvallás kiemelkedő része az egészség megőrzése. Ezt jelenti a parodontológia, amely a fogászat többi területével ellentétben elsősorban nem a fogak pótlására, hanem azok megőrzésére helyezi a hangsúlyt. Ezért választottam hivatásomnak, és célom, hogy meggyőzzem az embereket arról, hogy a fogaik életük végéig megtarthatók. Feladatom, hogy megmutassam ennek módját és orvosi munkámmal segítsem pácienseimet a szájüregi egészségük helyreállításának - és ezáltal általános egészségügyi állapotuk megőrzésének - útján."

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán 2014-ben szereztem meg, majd Budapestre költöztem, ahol a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján kezdtem dolgozni. Szakvizsgát parodontológia szakirányból 2017-ben szereztem. Főállásban azóta is a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján dolgozom, immár szakorvosi státuszban.

2015 év eleje óta vagyok a Presidentist orvosi csapatának tagja, ahol a parodontális problémákkal érkező pácienseket kezelem. Emellett az esztétikai rehabilitációkban segítek a Kollégáimnak.